Rezultatet PRELIMINARE, te provimit pranues ne FEIK

21 Korrik 2023
SHARE

Rezultatet PRELIMINARE të afatit të parë, të provimit pranuese për studimet Bachelor në FIEK, për vitin akademik 2023 - 2024

https://drive.google.com/drive/folders/1IDBJBkRskFtOKuXrlkk4afiR0ExG6Rl3

Dorëzimi i ankesave mund të bëhet çdo ditë nga data 24 (e hënë) deri më 27 (e enjte) Korrik, nga ora 10:00 deri në ora 16:00, në Zyrën e Arkivës së FIEK-ut. 


Shikimi i fletoreve të provimeve, për kandidatët që kanë dorëzuar ankesë, mund të bëhet më datë 24 Korrik, nga ora 13:30 deri në 15:00, dhe më datë 27 Korrik, nga ora 15:00 deri në ora 16:00, në Sallën 440.