Lajmërim mortor

13 Dhjetor 2023
SHARE

Të nderuar miq dhe dashamirë,

Me pikëllim të thellë ju njoftojmë se pas një sëmundjeje të shkurtër, ndërroi jetë Rabije (Haxhialjeviq) Mehmeti, profesoreshë për shumë vite në lëndën e gjuhës angleze në Fakultetin e Elektroteknikës  të Universitetit të Prishtinës. Ceremonia e varrimit do të bëhet të mërkuren, më 13 Dhjetor në orën 12:00 në varrezat e Prishtinës. 
 


Me respekt, familja e së ndjerës dhe menaxhmenti i FIEK.