THIRRJE PUBLIKE PËR NDARJEN E BURSAVE NGA KOSTT

16 Janar 2024
SHARE

THIRRJE PUBLIKE- Për ndarjen e dhjetë (10) bursave për studente vajza/gra në fushën e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike të arsimit të lartë në Kosovë për vitin akademik 2023/2024. Në linkun në vijim gjeni thirrjen për aplkim për Bursa:
https://www.kostt.com/News/New/11353

Thirrje publike per ndarjen e 10 bursave per studente ne Inxhinieri