FIEK dhe KODE labs arrijnë marrëveshje bashkëpunimi

03 Shkurt 2022
SHARE

FIEK dhe KODE labs do të punojnë së bashku me qëllim të ofrimit të mundësive për studentët e FIEK-ut që të kryejnë praktikën profesionale në fushat teknologjisë që mbulon fakulteti ynë, si dhe në ato në të cilat operon kompania në fjalë e që janë fushat Internet of Things dhe ato të ndërtesave të mençura (Smart Buildings).