Lajmërim për shpërndarjen e kandidatëve nëpër salla për provimin pranues në studimet Bachelor në FIEK

20 Korrik 2023
SHARE

Lajmërohen të gjithë kandidatët që janë paraqitur në konkursin e provimit pranues për të gjitha programet e studimit të nivelit Bachelor në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike, sipas konkursit, provimi pranues do të mbahet të premten (21.07.2021) në ora 09:00.

Të gjithë kandidatë të paraqiten në parkingun para fakultetit, kujdestari i caktuar për provimin pranues, për sallën përkatëse, do të vije dhe do t’ju drejtoj tek salla e provimit.

Të gjithë kandidatët në provim pranues duhet të kenë me vete letërnjoftimin, pa të cilin nuk mund t’i nënshtrohen provimit pranues. 

Gjeni listat e sallave për provimin pranues me emrat e kandidatëve sipas drejtimeve:

Inxhinieri Kompjuterike dhe Softuerike (IKS)- lista.pdf
Amfiteatri 408, Amfiteatri 411 Amfiteatri 414, Amfiteatri 415, Salla 507,  Salla 523, Salla 602, Salla 606, Salla 611, Salla 621, Salla 626 

Elektronike, Automatike, Robotike (EAR) - Salla A1lista.pdf

Teknologjite e Informacionit dhe Komunikimit (TIK)- Salla A3lista.pdf

Elektroenergjetike (EEN) - Salla A2lista.pdf